Jeg hedder Hanne Leth Svendsen.
Jeg er uddannet sygeplejerske i 1986 og har en bred klinisk erfaring.hannelsprofile

Jeg har været ansat på OUH i mange år og har erfaring fra medicinske afdelinger og fra thorax kirurgisk afdeling ( hjerteoperationer). Derudover har jeg arbejdet i Hjerteforeningen i Odense, i hjemmeplejen i Nordfyns kommune,  7 år har jeg været ansat på Rehabiliterings Center Dallund, som lukkede d.30.juni 2015.

Jeg blev i 2005 lægeeksamineret fysiurgisk massør, og i 2012 blev jeg certificeret Kranio Sakral Terapeut fra KST akademiet v/ Trine Rosenberg.

På Rehabiliterings Center Dallund var jeg ansat som sygeplejerske og var en del af kursusteamet. Vi planlagde og afholdte ugekurser for personer med en kræftdiagnose og som havde været igennem et forløb på sygehuset. Vores fokus var den psyko- / sociale rehabilitering ift. at finde / vende tilbage til hverdagen.

Mine arbejdsopgaver indebar også Kranio Sakral Terapi og massage til kursisterne, dette gav mig særlig erfaring med

  • søvnproblemer
  • piskesmæld
  • hovedpine
  • nakkespændinger
  • generelt spændinger i kroppen
  • stress / uro i kroppen

Jeg er medlem af Dansk Sygepleje Råd, og er i bestyrelsen i FS-KAB – fagligt selskab for sygeplejersker med interesse for komplementær og alternativ behandling, under DSR.

Jeg er medlem af Foreningen for Kranio Sakral Terapeuter og arbejder efter foreningens etiske kode.
Uddannelse indenfor KST:

  • KST l + ll + lll
  • Ret Ryg og nakkehvirvler l + ll
  • Organmassage l + ll
  • Løsne ansigt, hals og brystkasse.

hanneklinik1